Εκπτώσεις Μελών

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα ενεργά μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την έναρξη του προγράμματος επιβράβευσης που έχει ως στόχο την προβολή επιχειρήσεων και επαγγελματιών γονέων του σχολείου μας και την εξασφάλιση καλύτερων όρων αγοράς σε μια πληθώρα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.


Με την επίδειξη της κάρτας σας, μπαίνετε αυτόματα στο πρόγραμμα επιβράβευσης και απολαμβάνετε  εκπτώσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Στο επίσημο site του Συλλόγου μας www.sgkursulines.gr και στην ενότητα  «Εκπτώσεις Μελών» θα βρείτε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και περιμένουμε τα emails σας στο sgkursulines@gmail.com δίνοντάς μας τα στοιχεία της επιχείρησής σας  και το ποσοστό της έκπτωσης, καθώς και τους όρους με τους οποίους επιθυμείτε να προσφέρετε. Με αυτό το γρήγορο και εύκολο τρόπο μπαίνετε κι εσείς στη μεγάλη οικογένεια των γονέων των Ουρσουλινών και μέσω της  λίστας - που καθημερινά ενημερώνεται - γνωρίζετε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Λίστα με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις