Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Σ.Γ.Κ. και τα μέλη του.

Αγαπητοί γονείς,

Με αφορμή την παραλαβή των κάδων ανακύκλωσης και του μετεωρολογικού σταθμού που θα τοποθετηθούν στο χώρο του σχολείου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την γενναιόδωρη αυτή προσφορά του.

Οι κάδοι ανακύκλωσης σε συνδυασμό με τις δράσεις του σχολείου και τη συμμετοχή των μαθητών μας στον διαγωνισμό WE GO GREEN/ ΜΑΡΟΥΣΙ έχουν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν και να προκαλέσουν την ενεργό συμμετοχή των μαθητών από νεαρή ηλικία σε φλέγοντα ζητήματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη μας.Ο μετεωρολογικός σταθμός θα δώσει το έναυσμα που χρειάζονται όλοι οι εν δυνάμει μικροί μας επιστήμονες για να εντρυφήσουν στη συλλογή στοιχείων, να βιώσουν την εμπειρία την επιστημονικής έρευνας στην πράξη.

Όλες αυτές οι δράσεις δεν θα ήταν δυνατές χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των γονέων μας που συνεχώς φροντίζουν για την εξέλιξη και την ενημέρωση των μαθητών του σχολείου μας.

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για τις πρωτοβουλίες σας αυτές, σίγουροι για την θετική επιρροή που θα έχουν στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,
Από τη Διεύθυνση