Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση εκδρομής Νάξου (Αφορά γονείς της ΣΤ' Τάξης )


Αγαπητοί γονείς

Το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο διοργανώνουμε την εκδρομή της ΣΤ’ τάξης στη Νάξο (Παρ. 08 – Κυρ. 10 Ιουνίου 2018), μετά από παράκλησή μας, μας ενημέρωσε ότι έχει στη διάθεσή του κάποια επιπλέον δωμάτια στο ξενοδοχείο της εκδρομής.

Κατόπιν τούτου υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιες οικογένειες οι οποίες το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, έστω και την τελευταία στιγμή.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκδρομή διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και θα συνοδεύεται από δασκάλους του σχολείου οι οποίοι και σχεδίασαν το πρόγραμμά μας στο νησί. Οι οικογένειες οι οποίες θα συμμετάσχουν θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο NaxosGoldenSun, στον Άγιο Προκόπιο.


Επισυνάπτεται η αρχική πρόσκληση της εκδρομής με πληροφορίες για το ξενοδοχείο, το πρόγραμμα αναχωρήσεων, το τίμημα της εκδρομής καθώς και τον τρόπο κράτησης και εξόφλησης. Και πάλι υπάρχει μία προθεσμία για τις απαντήσεις σας, οι “κρατήσεις της τελευταίας στιγμής” μπορούν να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου .

Τα παιδιά των οικογενειών που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή, με χαρά θα δουν τους φίλους και τις φίλες τους να μεγαλώνουν την παρέα του σε αυτήν την τελευταία εκδρομή πριν οι δρόμοι χωρίσουν για τα περισσότερα από αυτά.

Για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Με εκτίμηση

Γιώργος Ερρ. Γράβαρης (6948-041494)Αρχική πρόσκληση  εκδρομής