Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Τελική ενημέρωση εκδρομής Τήνου 18-20 Μαΐου 2018
Αγαπητοί Γονείς καλημέρα
Έχοντας φθάσει στην τελική ευθεία για την εκδρομή μας στην Τήνο , θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμέτοχη σας στη μεγαλύτερη εξόρμηση που εχει κάνει ο Σύλλογος μας .
Παρά την πολυπλοκότητα της εκδρομής ειδικά στο θέμα των πολλαπλών δρομολογίων πλοίων, πιστεύουμε ότι, τελικά, θα το κερδίσουμε το στοίχημα της επιτυχούς διοργάνωσής της.
Οι διοργανωτές της εκδρομής νοιώθουν την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουν για την άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι το σημείο αυτό στο σχεδιασμό αλλά και στην υλοποίηση του πρώτου μέρους της εκδρομής.
Ασφαλώς, μια εκδρομή κρίνεται με την ολοκλήρωσή της, οπότε τον τελικό απολογισμό θα τον κάνουμε μετά την επιστορφή μας από το νησί. Εξ΄ ίσου σίγουρο είναι ότι για την τελική επιτυχία της είναι απαραίτητο να υπάρχει καλή διάθεση από όλους και συνεργασία για την επίλυση τυχόν αστοχιών στην οργάνωση ή λαθών στην υλοποίησή της.
Λίγα  λόγια ενημερωτικά
Όπως ήδη αναφέραμε, η πολυπλοκότητα συντονισμού ενός τόσου μεγάλου αριθμού εκδρομέων είναι το στοίχημα που σκοπεύουμε να κερδίσουμε. Για τον λόγο αυτό  φροντίσαμε να υπάρχουν και κατά τις πρωινές αναχωρήσεις της Παρασκευές υπεύθυνοι για την ομαλή επιβίβασή σας στα πλοία που αναχωρούν για το νησί.
Για την πρώτη πρωινή αναχώρηση, με το γρήγορο πλοίο (αναχώρηση προγραμματισμένη για τις 07:15- RUNNER ), υπεύθυνη θα είναι η κυρία Καρυπίδη-Περιστεριώτη, γονέας μαθήτριας  του Ε3, η οποία θα  μας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη της επιβίβασης του group της .
Για τη δεύτερη πρωινή αναχώρηση, με το συμβατικό πλοίο (αναχώρηση προγραμματισμένη για τις 07:45 ), υπεύθυνος θα είναι ο κύριος Γκιουρτζίδης Δ.
Τέλος, για τη απογευματινή αναχώρηση υπεύθυνη θα είναι οι κυρίες Μάντελου-Χέρρα και Μελαχρινού.
Σημειώστε ότι τόσο για το group της κυρίας Καρυπίδη-Περιστεριώτη όσο και για όσους από το group του κυρίου Γκιουρτζίδη μεταβούν στο λιμάνι της Ραφήνας με ιδία μέσα, θα υπάρχει  Βανάκι κατά την άφιξή τους στην Τήνο, για τη μεταφορά τους στο ξενοδοχείο. Εκεί όπου θα βρουν να τους περιμένουν έτοιμα  τα δωμάτια τους.
Σε ότι αφορά στο group της κυρίας Μάντελου-Χέρρα, η αναχώρηση του πούλμαν από το σχολειό είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 15:30 και όχι στις 15:00 (όταν θα έχουν τελειώσει οι Όμιλοι της Παρασκευής, για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην αναχώρηση των μαθητών). Οι γονείς οι οποίοι θα φθάσουν στο σχολείο με τα αυτοκίνητά τους, θα μπορούν να τα παρκάρουν στο μικρό parking του σχολειού, αυτό που βρίσκεται στην οδό Σαράφη (εκεί όπου σταθμεύουν τα κίτρινα σχολικά λεωφορεία) . Η είσοδος στο parking θα γίνεται από την πύλη της οδού σαράφη, για να μην υπάρξει καμία επαφή με τους μαθητές που θα αναχωρούν από τους Ομίλους.
Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά σε όσους έχουν προγραμματίσει να επιστρέψουν με το γρήγορο απογευματινό πλοίο την Κυριακήθα πρέπει να γυρίσουν με ιδία μέσα.Σε καμιά περιπτωση   δεν πρέπει να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους εντός του προαύλιου χώρου του σχολείου διότι δεν θα μπορέσουν να τα πάρουν κατά την άφιξή τους, άλλα  θα είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν έως την άφιξη του κυρίως group, αυτού που θα ταξιδέψει με το συμβατικού πλοίο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής θα υπάρχει άνθρωπος από το Πρακτορείο που θα προσφέρει τη βοήθειά του για την επίλυση τυχόν θεμάτων που θα προκύψουν.
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο ενδιαφέρον, για το βράδυ του Σαββάτου και μετά το φαγητό, έχει προγραμματισθεί ένα πάρτυ για μεγάλους και μικρούς (προσφορά του Πρακτορείου) για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί αλλά και να γιορτάσουμε τον κάθε Κωνσταντίνο και Ελένη, μαθητή/τρια ή και γονέα.
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας και σε κλειστό, σφραγισμένο φάκελο, οι γονείς θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους (Αναχώρησης – Επιστροφής) μέσω των παιδιών τους
Σε περιπτωση  προβλήματος   στα εισιτήρια σας  επικοινωνήστε  άμεσα με το πρακτορείο μας .
Παρακαλούμε να μην ξεχάσετε τα εισιτήρια σας κατά την επιβίβασή σας στα πλοία.
Σας ευχόμαστε μία υπέροχη, αξέχαστη εκδρομή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού