Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Προσφορά εκδρομής Νάξου ( Αφορά γονείς της ΣΤ' Τάξης )Το τέλος ενός ταξιδιού, η αρχή ενός άλλου
Παρασκευή 08/06 έως Κυριακή 10/06

Αγαπητά παιδιά της Στ΄ τάξης,
Ένα μεγάλο ταξίδι, το πρώτο τόσο μεγάλο ταξίδι σας, πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. Ο διαβατάρης χρόνος σας παίρνει μαζί του, σας παρασύρει γοργά προς το τέλος και αυτής της σχολικής χρόνιας, όταν, μαζί της, θα αφήσετε πίσω σας το Δημοτικό Σχολείο και θα ανοίξετε πανιά για μεγαλύτερους στόχους.


Η ώρα που θα πείτε “αντίο” με τα άλλα παιδιά της έκτης θα είναι δύσκολη, πολύ δύσκολη! Σαν μια κινηματογραφική ταινία θα περνούν μπροστά σας όλες οι ωραίες αναμνήσεις από τα έξι χρόνια του Δημοτικού. Αναμνήσεις που θα παραμείνουν στη μνήμη και τη ψυχή σας σαν κάτι μοναδικό, ακριβό, σχεδόν ιερό.

Τι θα λέγατε να προσθέτατε σε αυτές τις αναμνήσεις και κάποιες ακόμη, μοναδικά ανέμελες, που, σαν άλλα πεφταστέρια, θα έρχονται και θα ξανάρχονται διαρκώς στο μυαλό σας, έτσι, για να ξαναζείτε μαζί τους τα “υπέροχα εκείνα χρόνια” στο “πρώτο σας σχολείο”;

Όταν λίγο πριν το τέλος της περσινής χρονιάς επιστρέφαμε από εκείνη την υπέροχη εκδρομή στην Τήνο, οι δασκάλες και οι δάσκαλοί σας την είχαν ρίξει την ιδέα: “του χρόνου θα επισκεφθούμε το Σχολή των Ουρσουλίνων στη Νάξο”.

Τώρα που ο καιρός έφτιαξε, οι ημέρες άρχισαν και αυτές να μεγαλώνουν και μαζί τους μεγάλωνε και η προσμονή μας για την ανακοίνωση της εκδρομής.
Και να που (κάποιες φορές και από κάποιους ανθρώπους) οι υποσχέσεις πραγματοποιούνται!!!

Αγαπητοί γονείς της Στ΄ τάξης,

Το ταξίδι μας φέτος προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου (με αναχώρηση την Παρασκευή 08/06), οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις των παιδιών με μαθήματα, εξετάσεις, υποτροφίες, κλπ.
Εδώ θα βρείτε την προσφορά του τουριστικού πρακτορείου Ιωάννης Ψάλτης & ΣΙΑ Ε.Ε., με οικονομικά στοιχεία για την εκδρομή, καθώς και πληροφορίες για το ξενοδοχείο αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Αναλυτικό πρόγραμμα θα δοθεί το συντομότερο, μετά και την οριστικοποίηση των συμμετοχών.
Όσοι από εσάς έχετε εκδηλώσει το ενδιαφέρον να συμμετάσχετε στην εκδρομή, μπορείτε να το επιβεβαιώσετε, σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο Σύλλογος έχει φροντίσει να καλύπτονται με δωμάτια όλες οι δηλώσεις ενδιαφέροντος που έχουν υποβληθεί. Στην περίπτωση που υπάρξουν και άλλες και ο αριθμός των συμμετεχόντων υπερβεί τον αριθμό των διαθέσιμων δωματίων, εφ’ όσον είναι αποδεκτό θα μπορούσε, σε συνεργασία με το πρακτορείο να αναζητηθεί δεύτερο ξενοδοχείο, αντίστοιχων προδιαγραφών και στην ίδια περιοχή, για την κάλυψη των επιπλέον συμμετοχών.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύνδεσμο του Συλλόγου για την Στ’ τάξη για την εκδρομή στη Νάξο, κύριο Γράβαρη Γιώργο, στο τηλέφωνο 6948-041494, ή με τον εκπρόσωπο του πρακτορείου Ιωάννης Ψάλτης & Σια Ε.Ε., στα τηλ. 210-3511717 – 210 6667708, ή στο κιν. 6944147765