Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή πίτας – Αποκριάτικο Πάρτυ ΣΓΚ Δημοτικού – Πρόγραμμα και Πληροφορίες

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, 
με χαρά, κι έπειτα από παράκλησή σας, έχουμε ετοιμάσει το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα λάβει χώρα την Κυριακή 11/2, στο Κλειστό Γήπεδο του σχολείου μας με γονείς και παιδιά.

Πρόγραμμα

Η εκδήλωση μας θα γίνει εντός του Κλειστού θερμαινόμενου Γηπέδου του σχολείου μας.
Ώρα προσέλευσης 11:30 - 12:00. Κατά την διάρκεια της προσέλευσης οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να ξετυλίξουν το δημιουργικό τους ταλέντο και να βάλουν τη δική τους πινελιά σε μια ομαδική κατασκευή που θα μείνει ως πίνακας και θα διακοσμήσει το σχολείο μας. Κατά την διάρκεια της αναμονής οι γονείς θα πίνουν τον καφέ τους με μπισκοτάκια και μπόλικα χαμόγελα .

Από τις 12:00 έως τις 12:30 εντός του Γηπέδου θα κόψουμε την πίτα μας παρουσία όλων των γονέων,  παιδιών και καλεσμένων.

Από της 12:30 έως τις 13:30 τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους θα έχουν την δικιά τους ώρα να παίξουν με τις παρέες τους. Οι παιδαγωγοί μας θα αναλάβουν τα μικρά παιδιά με ομαδικά παιχνίδια (γαϊτανάκι, μουσικά αγάλματα, ανεμοστρόβιλος, παπουτσοσαλάτα κλπ) μέσα στο γήπεδο, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου σε ειδικά διαμορφωμένο στίβο μάχης (Survivor Kids) . Σε περίπτωση που ο καιρός δεν μας βοηθήσει το παιχνίδι Survivor θα πραγματοποιηθεί μπροστά στην είσοδο του θεάτρου αφού κατέβουν τα ειδικά νάιλον που θα κόβουν τον αέρα.

Στις 13:30 θα ανοίξει ο μπουφές. Θα υπάρχει παιδικός μπουφές (Mini hamburger,chicken nuggets, πατατούλες, κρεπούλες, ζυμαρικά) και μπουφές ενηλίκων ( κρέας –συνοδευτικά –πατάτες-ρύζι – πίτες, σαλάτες κλπ). Η κατανάλωση κρασιού, μπύρας, αναψυκτικών και χυμών θα είναι απεριόριστη.

Στις 14:15 ξεκινάμε πάλι για παιχνίδι, χορό και διασκέδαση. Όλοι όμως . Κανένας δεν θα κάθεται. Η πίστα θα μεγαλώσει και ο DJ Νίκος, γονέας και πολύτιμο μέλος του συλλόγου μας, θα αναλάβει να μας πάει μέχρι την Βραζιλία , όπου παιδιά και γονείς μαζί θα χορέψουν στους ρυθμούς τους καρναβαλιού. Μην ξεχάσουμε τον διαγωνισμό καλύτερης στολής για τους γονείς από επιτροπή ….

16:30-17:00 Σιγά σιγά η εκδήλωση θα φτάσει στο τέλος της.

Λίγες ακόμα λεπτομέρειες

Το πάρκινγκ του σχολείου θα είναι ανοικτό για τα αυτοκίνητα. Η κεντρική εξώπορτα θα κλείσει μετά την προσέλευση.

Το προαύλιο μας θα το φυλάνε οι φύλακες του σχολείου καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Λιγότερο άγχος για τους γονείς αφού ο χώρος είναι οικείος για τα παιδιά μας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι παρούσα και η νοσηλεύτρια μας.

Μην ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε ότι πρέπει και εσείς με τον τρόπο σας να βοηθήσετε σε αυτό το πάρτι έχοντας πάντα τον νου σας στα μικρά παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά εμπιστεύεστε τον Σύλλογο μας για την διασκέδαση των παιδιών σας, αλλά και την δικιά σας.

Ευχόμαστε αυτό το πάρτι να μείνει αξέχαστο σε όλους μας .


Σας περιμένουμε την Κυριακή …