Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Εκδρομή στην Τήνο της Ε' Δημοτικού 18-20 Μαΐου 2018

Όπως γνωρίζετε ήδη πέρυσι η Ε΄ τάξη με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών μας και με την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων της τάξης, διοργάνωσε μια υπέροχη εκδρομή – ταξίδι στην Τήνο.
Φέτος υπάρχει η διάθεση και η θέληση τόσο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όσο και του Σχολείου μας να συνεχίσουμε αυτή την παρακαταθήκη της περσινής χρονιάς.


Το ταξίδι στην Τήνο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαΐου 2018 και την αποκλειστική ευθύνη της διοργάνωσης του ταξιδιού θα την έχει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Για την ασφάλεια κάθε παιδιού υπεύθυνος θα είναι ο γονέας που θα το συνοδεύει. Κάθε παιδί θα πρέπει να συνοδεύεται από τουλάχιστον έναν γονέα. Οι εκπαιδευτικοί μας που θα συμμετέχουν στο ταξίδι θα φέρουν μόνο την ευθύνη της ξενάγησης και της επικοινωνίας με το Δημοτικό Εξωμβούργου το οποίο φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Μονής Ουρσουλινών στο χωριό Λουτρά.

Λεπτομέρειες και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι, τη διαμονή και το πρόγραμμα θα σας κοινοποιηθούν οσονούπω. Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω δήλωση συμμετοχής και να την επιστρέψετε3 στον δάσκαλο της τάξης σας έως την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Δήλωση Ενδιαφέροντος