Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Αποκριάτικο πάρτυ Σ.Γ.Κ. Δημοτικού Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών σας καλεί για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του νέου έτους και να διασκεδάσουμε σε ρυθμούς Καρναβαλιού!

Γονείς και παιδιά διαλέξτε την αγαπημένη σας στολή, ντυθείτε κι ελάτε να περάσουμε ένα όμορφο πρωινό στο αγαπημένο και οικείο σε όλους μας Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών. 


Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την κοπή της πίτας του Συλλόγου και στη συνέχεια θα παίξουμε, θα χορέψουμε και φυσικά θα φάμε και θα πιούμε! Για τα παιδιά πέρα από τον χορό θα υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες, ανάλογα με την ηλικία, όπως ομαδικά παιχνίδια και παιχνίδια επιβίωσης. Οι μεγάλοι, όση ώρα δεν ξετυλίγετε τις χορευτικές σας ικανότητες, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με φίλους γονείς. Ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Στα deck’s θα βρίσκεται ο γνωστός σε πολλούς από εμάς DJ Νίκος.

Παρακαλούμε θερμά οι στολές των παιδιών να μη συνοδεύονται από επικίνδυνα ή αιχμηρά αντικείμενα. Από «αναλώσιμα» επιτρέπονται μόνο οι σερπαντίνες.

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη φόρμα και να την επιστρέψετε το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 05/02/2018 στο Λογιστήριο του Σχολείου (κα Τζέσσυ), με το ακριβές αντίτιμο των συμμετοχών.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε έως την Τετάρτη 7/02/2018 στο email του Συλλόγου sgkursulines@gmail.com. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία το αντίτιμο δεν επιστρέφεται.

Για κράτηση τραπεζιών (ροτόντες 10 ενηλίκων) μπορείτε να μας στείλετε mail στο sgkursulines@gmail.com, με τα ονόματα των ατόμων. Τα παιδιά θα καθίσουν σε διαφορετικό χώρο.

Σημαντικό: Μην αργήσετε να έρθετε. Το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο και οι δράσεις θα ξεκινήσουν από νωρίς.

Καλή Χρονιά και Καλές Απόκριες!