Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Φιλικός αγώνας μπάσκετ Μπαμπάδων Δημοτικού Ουρσουλινών


Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου μας εκείνο το πρωί Σαββάτου 05/11/2017,  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας των γονέων FATHERS UNITED BC (Ουρσουλίνες )  και της φιλοξενούμενης ομάδας των GODFATHERS. Ένα παιχνίδι αμφίρροπο, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, που κρίθηκε σε ένα άστοχο σουτ με την κόρνα της λήξης.

Σε ρεβάνς εκείνου του σε βάρος τους σκορ 48-47,  οι GODFATHERS επιστρέφουν στο παρκέ ελπίζοντας ότι ταυτόχρονα θα σπάσουν το αήττητο της ομάδας των FATHERS UNITED BC. 

Εμείς πάλι, οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας του σχολείου μας θα είμαστε εκεί να εμψυχώσουμε τους μπαμπάδες   για, να φθάσουν σε άλλη μία νίκη που θα τους σταθεροποιήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της …καρδιάς μας!!!

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και με την λήξη του αγώνα,  οι δύο ομάδες θα παρευρεθούν στην ταβέρνα “Βαρέλια” (Φειδίου 1-3, Μαρούσι 151 26)  όπου, μαζί με όσους γονείς και παιδιά θέλουν να συμμετέχουν, θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα κόψουν την πίτα της ομάδας! Φήμες που θέλουν τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκο Καλάθη να μας τιμούν με την παρουσία τους, δεν έχουν μέχρι  στιγμής επιβεβαιωθεί.

Αντίθετα, πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο ότι, μετά την κοπή, οι παρευρισκόμενοι θα κάνουν το πρώτο “τσίκνισμα”, καλωσορίζοντας το φετινό καρναβάλι. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν,  παρακαλούνται να κάνουν κράτηση αναφέροντας τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετέχουν στο e-mail του συλλόγου μας (sgkursulines@gmail.com) γράφοντας την λέξη ΒΑΡΕΛΙΑ.

Πάμε μπαμπάδες, πάμε!!! “