Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Έναρξη του εκπτωτικού προγράμματος μελών Σ.Γ.Κ. Δημοτικού

Αγαπητοί και γονείς και κηδεμόνες,

  Ενημερώνουμε  τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου για την έναρξη του εκπτωτικού προγράμματος μελών που έχει ως στόχο την προβολή επιχειρήσεων και επαγγελματιών γονέων του σχολείου μας και την εξασφάλιση καλύτερων όρων αγοράς σε μια πληθώρα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
   Με την επίδειξη της κάρτας σας, μπαίνετε αυτόματα στο πρόγραμμα και απολαμβάνετε  εκπτώσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Στο επίσημο site του Συλλόγου www.sgkursulines.gr και στην ενότητα  «Εκπτώσεις Μελών» θα βρείτε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που συμμετέχουν.

   Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και περιμένουμε τα emails σας στο sgkursulines@gmail.com γνωστοποιώντας  μας τα στοιχεία της επιχείρησής σας  και το ποσοστό της προσφερόμενης έκπτωσης, καθώς και τους όρους με τους οποίους επιθυμείτε να συμμετέχετε. Με αυτό το γρήγορο και εύκολο τρόπο μπαίνετε κι εσείς στη μεγάλη οικογένεια των γονέων των Ουρσουλινών και μέσω της  λίστας, που ενημερώνεται καθημερινά,  συμπεριλαμβάνεστε στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Τέλος, με την κάρτα μέλους, μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας! 

Λίστα με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις