Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σ.Γ.Κ. Δημοτικού παρών στο Bazar του Σχολείου μαςΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες!

Και φέτος ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει  δυναμικά στο χριστουγεννιάτικο Bazar του Σχολείου, που θα γίνει το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017 με δικό του πάγκο, εντός του θεάτρου, καθ’ όλη  τη διάρκεια της εκδήλωσης, στον οποίο θα εκτίθενται χρηστικά είδη και δώρα που θα μπορούν οι γονείς να προμηθευτούν σε πολύ χαμηλές τιμές και  σε συσκευασίες δώρου,  ενισχύοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό του Bazar.

Λόγω της μεγάλης διάρκειας του φετινού Bazar, θα θέλαμε να απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα μέλη που θέλουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους εθελοντικά, να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στο sgkursulines@gmail.com και να μας δηλώσουν το χρονικό διάστημα  που μπορούν να βοηθήσουν  με την παρουσία τους στον πάγκο του Συλλόγου.  Επίσης, όσοι γονείς επιθυμούν,  μπορούν να μας προσφέρουν είδη που θα διατεθούν  προς πώληση ενισχύοντας το φιλανθρωπικό έργο του Σχολείου αλλά και το έργο του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος και φέτος θα συμμετέχει στη λαχειοφόρο αγορά προσφέροντας  3  μεγάλα δώρα: 2 ποδήλατα 26’’ και 1 ζευγάρι Rollers.   Περιμένουμε και εκεί την αθρόα συμμετοχή σας και ο …τυχερότερος ας κερδίσει!

Σας περιμένουμε όλους να δώσουμε για άλλη μια φορά το δυναμικό μας παρόν, δείχνοντας έτσι έμπρακτα τη στήριξη μας σε κάθε πρωτοβουλία του Σχολείου που  έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και που λειτουργεί ευεργετικά στην καλλιέργεια του εσωτερικού κόσμου των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε  όλους εκ των προτέρων!


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων