Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση Σ.Γ.Κ. Δημοτικού στο θέατρο Ιλίσια

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Θέατρο Ιλίσια  η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, οι λιλιπούτειοι  φίλοι μας και οι συνοδοί τους παρακολούθησαν τη διασκευή για παιδιά του σαιξπηρικού έργου   « Όνειρο καλοκαιρινής   νύχτας» και    μεταφέρθηκαν σε ένα παραμυθένιο όνειρο,  γεμίζοντας  τις καρδιές τους με την δύναμη της νιότης, του αυθορμητισμού και της φαντασίας!

               
Στην αρχή του δεύτερου μέρους, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν  μέρος στην  κλήρωση -έκπληξη  που διοργάνωσε ο Σύλλογος.  Τέσσερις τυχεροί κέρδισαν το βιβλίο της παράστασης, ένα εξαιρετικό βιβλίο με μοναδική εικονογράφηση, ευγενική προσφορά του  δημιουργού, εμπνευστή και σκηνοθέτη  της παράστασης, κ. Αδάμη, ο οποίος πραγματοποίησε την κλήρωση.

Μετά το πέρας της παράστασης, μικροί – μεγάλοι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και να εμψυχώσουμε τους δρομείς δύο χιλιόμετρα  μόλις πριν τον τερματισμό τους!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και  μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας!