Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»Τα παιδιά γνωρίζουν τον Σαίξπηρ
«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια
Κυριακή 12/11/2017, 11.00 π.μ.

Αγαπητοί γονείς! Αγαπημένα μας παιδιά!
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου σας προσκαλούμε να απολαύσουμε μαζί ένα από τα γνωστότερα  έργα του σημαντικότερου Άγγλου ποιητή και θεατρικού συγγραφέα Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν μια παράσταση ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά, σε μια  ολοκαίνουρια διασκευή του αγαπημένου σε όλους  μας σκηνοθέτη Δημήτρη Αδάμη και της θεατρικής  ομάδας Μαγικές Σβούρες.

Ο Πουκ, το λατρεμένο ξωτικό των παιδιών, ο γκαφατζής θίασος των μαστόρων, τα ζευγάρια των νέων ερωτευμένων, η Βασίλισσα των ξωτικών Τιτάνια με τον αγαπημένο της γάιδαρο, όλοι, άνθρωποι και ξωτικά, περιπλέκονται σε μια από τις  πιο αστείες ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ.

Μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις, εντυπωσιακά κουστούμια και εύηχες μουσικές τα παιδιά μας θα    απολαύσουν τον μαγικό τρόπο που επέλεξε ο συγγραφέας για να μιλήσει σε όλους μας για τη  
δύναμη της φιλίας, για την ελευθερία και την ορμή   των νιάτων, για το καταφύγιο που δίνουν στις  
ανθρώπινες δυσκολίες τα όνειρα.


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έχει εξασφαλίσει εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 6€ανά      άτομο.

Σας περιμένουμε για να ονειρευτούμε μαζί! 

Χρήσιμες πληροφορίες:

·     Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ το άτομο.
·     Υπενθυμίζουμε πως τα παιδιά πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να συνοδεύονται από ενήλικα και πως η εκδήλωση απευθύνεται στα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου. Επειδή οι θέσεις είναι  περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!
·     Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη φόρμα και να την επιστρέψετε το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 8/11/2017 στο Λογιστήριο του Σχολείου (κα Τζέσσυ) σε κλειστό φάκελο, με το ακριβές αντίτιμο των συμμετοχών.
·     Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε έως την Παρασκευή 10/11 στο email    εκδηλώσεων του Συλλόγου sgkursulines.events@gmail.com ή στο σύνδεσμο της τάξης σας. Σε     περίπτωση ακύρωσης μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία το αντίτιμο δεν επιστρέφεται.
·     Για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης παρακαλείστε  να βρίσκεστε στην είσοδο του  Θεάτρου Ιλίσια τουλάχιστον μισή ώρα πριν (10:30).
·     Η μετακίνηση από και προς το θέατρο γίνεται  με ίδια μέσα.
·     ΠΡΟΣΟΧΗ: Την Κυριακή 12/11 διεξάγεται ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας επομένως πολλοί κεντρικοί οδικοί άξονες της πόλης αναμένεται να είναι κλειστοί.
Θέατρο Ιλίσια
Παπαδιαμαντοπούλου 4, Αθήνα
 πλησίον  σταθμού μετρό  «Μέγαρο Μουσικής»
Τηλ. 210-9853609

Διάρκεια παράστασης :80΄

Φόρμα Συμμετοχής