Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Έλα και εσύ σ’ ένα διαφορετικό Αγώνα Μπάσκετ για καλό σκοπό!

Έλα και εσύ
σ’ ένα διαφορετικό Αγώνα Μπάσκετ  για καλό σκοπό!
Κυριακή 05/11/2017, 11.30 π.μ.
Κλειστό γήπεδο Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών
Παίζουμε - Εμπλουτίζουμε τη βιβλιοθήκη - Στηρίζουμε το «Καρκινάκι» 

Την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017, στις 11.30,   δίνουμε όλοι το παρόν σε έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ, μια διαφορετική γιορτή αθλητισμού και προσφοράς  για μικρούς και μεγάλους!
Στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών θα διεξαχθεί, με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, φιλικός αγώνας μπάσκετ της ομάδας των μπαμπάδων του σχολείου “Fathers United BC”, οι οποίοι θα …“κατέβουν ξανά στο παρκέ” και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Λιμενικού Σώματος, τους «τρομακτικούς» “Πειρατές BC”! Το αγωνιστικό πάθος της ομάδας μπάσκετ των μπαμπάδων, όπως το θαυμάσαμε κατά την περσινή χρονιά, αλλά και η επιστροφή των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ”, με δηλωμένη την πρόθεσή τους να πάρουν την ρεβάνς της ήττας τους στον αγώνα της περασμένης άνοιξης, προϊδεάζουν για έναν αμφίρροπο αγώνα που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών!
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γ&Κ στοχεύει, μέσα από ένα αθλητικό γεγονός, στην ευαισθητοποίησή μας και στην ενίσχυση του έργου του  ΑμΚΕ  «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ για την ενημέρωση για τον Καρκίνο της Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας», που έμπρακτα και με αξιοπρέπεια υποστηρίζει τις οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με την ασθένεια-μάστιγα της σύγχρονης εποχής. Σε περιόδους δύσκολες όπως αυτή που διανύουμε, το “Καρκινάκι” έχει, περισσότερο από ποτέ, ανάγκη τη βοήθεια όλων μας. Για όσους γονείς, συγγενείς και φίλους θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα είναι εντελώς δωρεάν! Στην είσοδο του γυμναστηρίου θα υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο κουτί, στο οποίο, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να αφήσουν την προσφορά τους για το “Καρκινάκι”.

Παράλληλα με το φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, σας προσκαλούμε να αναζητήσετε στο σπίτι σας βιβλία λογοτεχνικά ή εγκυκλοπαιδικά, στην ελληνική, αγγλική ή γαλλική γλώσσα, τα οποία είναι πια ξεχασμένα από καιρό σε ένα ράφι βιβλιοθήκης, στοιβαγμένα σε μία κούτα από την εποχή του τελευταίου γενικού ξεκαθαρίσματος των παιδικών δωματίων, αφημένα σε μία γωνιά του σπιτιού  ή ακόμη καλύτερα βιβλία που αγάπησαν τα παιδιά σας και θέλουν να μοιραστούν με τους συμμαθητές και  φίλους τους. Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τη σχολική βιβλιοθήκη με καινούργια βιβλία που θα ταξιδεύουν τα παιδιά μας στη χώρα της φαντασίας!
Ας είμαστε  όλοι εκεί,  παρέα με τα παιδιά  και τους  φίλους μας, για να στηρίξουμε τον  νικητή του αγώνα  που είναι η ανθρωπιά, η  αλληλεγγύη, η  έγνοια για τον συνάνθρωπο κι η δοτικότητα.