Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Σχολικός Τροχονόμος στο Σχολείο μας.


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Η Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Ουρσουλινών αιτείται την ευγενική συνδρομή-συνεργασία μας στην ενεργοποίηση του θεσμού του εθελοντή σχολικού τροχονόμου, που θα διευκολύνει την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών προς και από το σχολείο.

Για την υλοποίηση αυτής της ιδέας το Σχολείο ζητά δύο εθελοντές γονείς το πρωί από τις 07.30 – 08.30 και δύο εθελοντές γονείς το απόγευμα από τις 13.30 – 14.30, ένας στην καθεμία από τις δύο πύλες εισόδου-εξόδου του σχολείου, καθώς και αναπληρωματικούς αυτών, οι οποίοι θα συνεργάζονται με τους υπεύθυνους του σχολείου για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.
 Η Διεύθυνση επισημαίνει ότι από τη νέα σχολική χρονιά οι γονείς θα παραδίδουν τους μαθητές αποκλειστικά και μόνον έξω από τον προαύλιο χώρο του σχολείου. Το απόγευμα οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά στις πύλες, περιμένοντας εκτός σχολείου, ενώ θα υπάρξουν ειδικές ρυθμίσεις για τους μαθητές της Α΄ τάξης.


Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και εκδήλωση εθελοντικής προσφοράς, παρακαλούμε να απευθύνεστε στην Διεύθυνση του Δημοτικού Ουρσουλινών, καθώς και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο sgkursulines@gmail.comέως τις 31.8.2017.