Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Party για τους γονείς 9 ΙΟΥΝΙΟΥ – 21:00

Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και τα παιδιά μας έχουν κάθε λόγο να λαχταρούν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί τους ανυπομονούμε κι εμείς και παίρνουμε με τη σειρά μας μια βαθιά ανάσα ανακούφισης αφήνοντας στην άκρη βιβλία και τετράδια.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε όλη τη διάρκεια του έτους αυτού διοργάνωσε με επιτυχία πολλές δράσεις που στόχευσαν  στην ψυχαγωγία όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγάλων,  σκεφτήκαμε όμως πως ήρθε  η στιγμή να αφιερώσουμε μια βραδιά μόνο στους γονείς !

Έχουμε συνηθίσει να συναντιόμαστε μεταξύ μας σε παιδικά πάρτυ και σε γιορτές με επίκεντρο τα "ουρσουλινάκια" μας. Την Παρασκευή το βράδυ τα παιδιά μένουν σπίτι αφού το επίκεντρο θα είμαστε όλοι Εμείς ! ! ! Μας αξίζει μια ανάπαυλα από όλα, μια όμορφη βραδιά με φίλους, με χαλαρή διάθεση, ένα πάρτυ που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη χρονιά.
Στο Κολωνάκι, στη γωνιά της Χάριτος, βρίσκεται το υπέροχο La Esquina, ένας μοντέρνος χώρος που ήρθε να εδραιωθεί στο χάρτη της απόλαυσης και της διασκέδασης. Εκεί θα δώσουμε το ραντεβού μας από τις 9 και μετά για να απολαύσουμε ξεχωριστά Burgers, δροσερές σαλάτες, ευφάνταστα starters, νόστιμα γλυκά και ξεχωριστά cocktails !!!!!!
Ειδικά  γι αυτή τη βραδιά  το La Esquina μας υποδέχεται προσφέροντας σε όλους τους γονείς «δροσερές» τιμές με έκπτωση 20% στα κρασιά, 15% στα υπόλοιπα ποτά και 10% στα φαγητά.

Διεύθυνση: Χάριτος 43, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 723 2575
Απαραίτητη η επιβεβαίωση της παρουσίας σας στο email sgkursulines.events@gmail.com αναγράφοντας στο θέμα «HAPPY TOGETHER » και δηλώνοντας το όνομά σας και το συνολικό αριθμό ατόμων που θα παρευρεθούν.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε όλοι μαζί υπέροχα !

Ομάδα Εκδηλώσεων ΣΓκΚ Δημοτικού