Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας...ραντεβού το Σεπτέμβρη.

Αγαπητοί γονείς,

Άλλη μια σχολική χρονιά  έφτασε στο τέλος της !

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, σε ένα μόλις χρόνο,  κατάφερε πολλά  χάρη στη δική σας ενεργό συμμετοχή και βοήθεια. Όλοι μαζί φτιάξαμε ένα σύλλογο δυναμικό, ζωντανό, πάντα δίπλα στα παιδιά μας.

Ήταν ένας χρόνος  γεμάτος εμπειρίες , ένας χρόνος που καταφέραμε  να ενώσουμε όλους τους γονείς, από την Πρώτη έως και την Έκτη Δημοτικού δημιουργώντας μία νέα μεγάλη οικογένεια με μόνο μας μέλημα  την αγάπη  για τα ίδια τα παιδιά μας και το σχολείο που επιλέξαμε  γι αυτά.

Το φιλανθρωπικό έργο, η πληθώρα & η ποιότητα των εκδηλώσεων, οι διεκδικήσεις, το συνεχές δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ μας, έδωσαν το στίγμα της αλλαγής και της προσπάθειας που καταβάλαμε για να δημιουργήσουμε  και να διατηρήσουμε αυτό το  «ζωντανό οργανισμό».

Όλα τα  μέλη του ΔΣ, τακτικά και αναπληρωματικά , εργαστήκαμε  με ζήλο και αφοσίωση και αισθανόμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα της συνεργασίας  και της προσφοράς μας. Καταφέραμε να δώσουμε σάρκα και οστά στις ιδέες μας χάρη στη βοήθεια των εθελοντών γονέων που ήταν πάντα  δίπλα μας και τους ευχαριστούμε.

Πάνω από όλα όμως ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς  που ανταποκριθήκατε  σε κάθε μας κάλεσμα, θερμοί υποστηρικτές της προσπάθειάς μας.

Θα θέλαμε επίσης  να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του Σχολείου για τη συνεχή συνεργασία και στήριξή της  προς το Σύλλογο , τη Διευθύντριά μας, την αγαπημένη σε όλους κα. Ε. Αθανασάκη,  το εκπαιδευτικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία , και τέλος όλους τους εργαζομένους που κοπιάζουν καθημερινά για μας  και τα παιδιά μας.

Να ευχαριστήσουμε τέλος όλους τους γονείς της ΣΤ΄ Δημοτικού που μέσα από την εξάχρονη πορεία τους,  μας μετέφεραν την  τεχνογνωσία και την εμπειρία τους,  παρακαταθήκη για κάθε σύλλογο στο μέλλον. Να ευχηθούμε καλή πρόοδο στα παιδιά τους στο επόμενο μεγάλο βήμα  που λέγεται Γυμνάσιο και να τους διαβεβαιώσουμε ότι  η «οικογένεια» μας  θα είναι  δίπλα τους για πάντα.

Δεσμευόμαστε  για μία νέα ακόμα πιο δυναμική σχολική χρονιά, που θα ξανασυναντηθούμε με το ίδιο κέφι και θέληση αλλά και με μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία.

Ο Σεπτέμβρης θα μας βρει και πάλι δίπλα σε σας και στα παιδιά μας και με ανυπομονησία και χαρά θα υποδεχτούμε τα «πρωτάκια» μας  μεγαλώνοντας την οικογένεια μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα !

Καλό καλοκαίρι !

Εκ μέρους του ΔΣ  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού.

Ο Πρόεδρος  

Γκιουρτζίδης Α. Δημήτριος