Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση ΣΓκΚ Δημοτικού

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ

Αγαπητοί Γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή, κατά το επόμενο διάστημα, με τη διοίκηση των Σχολείων των Ουρσουλινών και των Λασαλιανών Σχολείων, ώστε να αποσαφηνισθούν τυχόν ερωτήματα σχετικά με την ανακοινωθείσα συνεργασία των σχολείων, πέραν της ανακοίνωσης που δημοσιεύθηκε και της προφορικής ενημέρωσης που λάβαμε.

Έως ότου είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε διεξοδικότερα τα μέλη μας, για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε ατομικά στην Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου (κα Απέργη - κ. Πρίντεζη).
Από πλευράς μας, εκφράζουμε την κατ' αρχήν θετική μας προαίρεση ως προς την επικείμενη συνεργασία δύο ιστορικών εκπαιδευτικών ομίλων, εφόσον διαφανεί ότι αποβαίνει σε όφελος των μαθητών μας και των οικογενειών τους, καθώς ενστερνιζόμαστε την αρχή "η ισχύς εν τη ενώσει" και τη θεωρούμε αναγκαιότητα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.
Παραμένουμε σε εγρήγορση ενόψει των εξελίξεων, προκειμένου η μετάβαση στη νέα εποχή του σχολείου μας να είναι ομαλή για όλους.

Για το ΔΣ του ΣΓΚ
Ο Πρόεδρος                    Η Γραμματέας
Δ. Γκιουρτζίδης                Μ. Καψή