Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Ανοικτό Μάθημα Ομίλων Παρασκευής

Άλλη μία περίοδος των Μαθητικών Ομίλων έφθασε στο τέλος της!!!

Ο θεσμός αυτός, οργανωμένος αποκλειστικά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, λειτουργεί επί χρόνια στο Σχολείο μας, με στόχο να αναδείξει, μέσα από την αλληλεπίδραση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών μας, τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσει το γνωστικό τους επίπεδο και να προάγει το αθλητικό ιδεώδες σε συνδυασμό με την καλλιέργεια του πνεύματος.

Η Παρασκευή 26 Μαΐου και Ώρα 14.15, τελευταία ημέρα των Ομίλων, θα είναι διαφορετική και τα παιδιά την περιμένουν με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το τελευταίο μάθημα της χρονιάς, στους χώρους όπου όλες τις προηγούμενες Παρασκευές τα παιδιά μας έτρεξαν, χόρεψαν, αγωνίσθηκαν, σκέφθηκαν, υποκρίθηκαν, έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και συνεργάστηκαν με τους δασκάλους τους σε κάτι νέο και διαφορετικό !

Τα παιδιά μας περιμένουν στο τελευταίο ραντεβού  για φέτος για να βιώσουμε μαζί τους τις εμπειρίες που απέκτησαν στα μεσημέρια των Παρασκευών.

Η επομένη σχολική χρονιά θα μας βρει πάλι κοντά στα παιδιά,  με όρεξη για δουλειά και νέες ιδέες  που θα γίνουν πράξη και θα κάνουν το πρόγραμμα των Ομίλων μας ακόμα καλύτερο.

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά τους στην υλοποίηση των ομίλων.
Δερβένη–Νέζη Χαρά, Μέλος ΔΣ του ΣΓκΓ ( Υπεύθυνη Ομίλων Παρασκευής )
Καψή – Πρινέα  Μάρω, Γραμματέας του ΣΓκΓ
Χέρρα- Μαντέλου Χουανίτα Ταμίας ΣΓκΓ
Γκιουρτζίδη Δημήτρη Πρόεδρος ΣΓκΓ

και τους Εθελοντές μας
Παππά Έρρικα
Πάλλη Χριστίνα
Πέτσα Θάνο

Παρουσίαση Προγραμμάτων

14.15
Ρυθμική Γυμναστική

14.15
Ping pong - Σκάκι - Βόλευ -  Μπάσκετ Ποδόσφαιρο - Καράτε
Προαύλιοι χώροι
14.40
Ζούμπα

14.50
Παραδοσιακοί χοροί

15.00
Θεατρικό Εργαστήρι


Την ημέρα της εκδήλωσης, οι μαθητές που συμμετέχουν  στις δραστηριότητες ping pong, σκάκι, βόλευ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο & στους παραδοσιακούς  χορούς, θα φορούν την στολή του σχολείου, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.
Οι συμμετέχοντες της ζούμπα θα φορούν τζιν σορτς και λευκό μπλουζάκι.
Οι μαθήτριες των Α, Β, Γ, Δ τάξεων που συμμετέχουν στην ρυθμική γυμναστική θα παραλάβουν τις στολές τους την Τρίτη 23 Μαΐου και ώρα ....... στο κλειστό γυμναστήριο.
Οι μαθήτριες των Ε, ΣΤ τάξεων που συμμετέχουν στην ρυθμική γυμναστική παρακαλούνται να φορούν μπλε σκούρο κολάν και μπλε μπλουζάκι.

ΚΑΡΑΤΕ
Οι συμμετέχοντες στον όμιλο του καράτε θα φορούν τις στολές τους.
Οι μαθητές/μαθήτριες του  Καράτε  έχουν την δυνατότητα  - εφόσον το επιθυμούν - να εξετασθούν για την απόκτηση ζώνης καράτε.
Το ατομικό κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις ανέρχεται στο ποσό των 35€.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας τα χρήματα στον προπονητή του καράτε την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017.

Καλή Επιτυχία !