Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Ημερήσια Εκδρομή Δημοτικού

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας αποφάσισε την πραγματοποίηση ημερήσιας εκδρομής όλων των τάξεων του Δημοτικού, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, στην κατασκήνωση SPORTS VILLAGE ATHITAKI, που βρίσκεται στο Γραμματικό Αττικής. Στον χώρο της κατασκήνωσης, υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, beach volley, mini golf, πινγκ-πονγκ, εξωτερικό σκάκι, παιδική χαρά καθώς και κυλικείο με προϊόντα σε προσιτές τιμές.


Οι μαθητές μπορούν, εάν θέλουν, να έχουν μαζί τους φαγητό από το σπίτι. Επίσης, μπορούν να παραγγείλουν φαγητό στο εστιατόριο της κατασκήνωσης (απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων: τουλάχιστον 150 μαθητές). Το μενού περιλαμβάνει: σαλάτα εποχής, τυρί φέτα ή τυροπιτάκι, κοτόπουλο με πατάτες φούρνου και γλυκό. Κατά τη διάρκεια του γεύματος (13:30 – 14:30) γίνεται διακοπή των δραστηριοτήτων.
Όλοι οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το Σχολείο αμέσως μετά την πρωινή προσέλευσή τους, περίπου στις 08:15, και θα επιστρέψουν ως εξής:
• Οι μαθητές των Α’, Β’, Γ’ τάξεων στις 16:00.
• Οι μαθητές των Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεων στις 17:00.

Παρακαλούνται οι γονείς:

• Να είναι παρόντες για να παραλάβουν τα παιδιά εγκαίρως.
• Να σταθμεύουν τα Ι.Χ., ούτως ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση / αποχώρηση των πούλμαν κατά την άφιξη των μαθητών.
Το κόστος της εκδρομής για τη χρήση των εγκαταστάσεων και τη μετακίνηση είναι 16 ευρώ. Το κόστος του μεσημβρινού γεύματος είναι 8 ευρώ.
Συνολικό κόστος εκδρομής: 16 ευρώ, χωρίς μεσημβρινό γεύμα, ή 24 ευρώ, με μεσημβρινό γεύμα.


Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση και να την επιστρέψετε υπογεγραμμένη, έως την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.