Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

«After School Summer Project»

Αγαπητοί Γονείς,

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών κι όλοι μας το περιμένουμε με ανυπομονησία !
Τα παιδιά μας αδημονούν να εγκαταλείψουν τη σχολική τσάντα, για πολλούς όμως από μας αρχίζει μια περίοδος «αναζήτησης» μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη στιγμή των οικογενειακών διακοπών.

Για πρώτη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού δίνει τον πρώτο λόγο στα παιδιά….! Ακούμε τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους. Τους δίνουμε την ευκαιρία της επιλογής και τα βοηθάμε να αποφασίσουν σε συνεργασία με τους γονείς και τους φίλους τους τι θα ήθελαν να κάνουν φέτος το καλοκαίρι !

Παιδιά… συζητήστε με τους γονείς και τα αδέλφια σας, βρείτε φίλους και γνωστούς με τα ίδια ενδιαφέροντα και αποφασίστε τι θα κάνετε όταν κλείσουν τα σχολειά μαζί με την παρέα σας. 

Ο Σύλλογός μας πήρε την πρωτοβουλία να εντάξει στις δράσεις του το "After School Summer Project ",  ένα πρόγραμμα με camps, κατασκηνώσεις  και καλοκαιρινές δραστηριότητες που παρέχει στους γονείς τη δυνατότητα να επιλέξουν - σε προνομιακές τιμές - το χώρο που θα φιλοξενήσει τα παιδιά τους.

Σας προτείνουμε να ενημερώνεστε  καθημερινά  μέσω του επίσημου site του Συλλόγου μας www.sgkursulines.gr στην ενότητα ¨Καλοκαίρι 2017¨ που εμπλουτίζεται  με νέες προτάσεις και ιδέες .

Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα του  "After School Summer Project" για λήψη οδηγιών .