Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Όταν οι υποσχέσεις πραγματοποιούνται

Αγαπητοί γονείς της Ε΄ τάξης                                                                                                    
Η φετινή χρονιά είχε πολλά ταξίδια. Ταξίδια της καρδιάς και της φαντασίας με όχημα τα βιβλία που διαβάζαμε στην τάξη. Ένα από τα ταξίδια αυτά περιελάμβανε και την Τήνο. Εξάλλου στα Λουτρά της Τήνου υπάρχει η ξακουστή Σχολή Ουρσουλινών, με το μεγάλο εκπαιδευτικό έργο που παρείχε στις μαθήτριές της. 

Η επαφή με το Δημοτικό Δημόσιο Σχολείο που στεγάζεται στην Σχολή μας στα Λουτρά, γινόταν με συχνές τηλεδιασκέψεις στις οποίες οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που τους απασχολούν. Μεγάλη χαρά αισθανθήκαμε όταν τους υποδεχθήκαμε μαζί με τους γονείς τους στο Σχολείο μας στο Μαρούσι.
Αποχαιρετώντας τους, υποσχεθήκαμε να ανταποδώσουμε την επίσκεψη στο νησί τους.
Το ταξίδι στην Τήνο προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. 

Υπάρχει διάθεση συμμετοχής;    Απαραίτητη η παρουσία τουλάχιστον ενός γονέα.

Υπάρχει η πρόταση η αναχώρηση να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου το απόγευμα, ώστε να εκμεταλλευθούμε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Εννοείται πως σε αυτή την περίπτωση το κόστος θα είναι μεγαλύτερο.

Οι λεπτομέρειες της εκδρομής θα σας δοθούν το συντομότερο αφού οριστικοποιηθεί η ημερομηνία αναχώρησης. Παρακαλώ για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, το παρόν έντυπο να επιστραφεί συμπληρωμένο μέχρι την Πέμπτη 06 Απριλίου.

                                                                                                            Η υποδιευθύντρια

                                                                                                           Ορσαλία Μουστάκα