Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Welcome Summer Weekend ! ! !

                                     Σάββατο και Κυριακή 20/05 -21/05                                                                                               
Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε το τέλος της σχολικής χρονιάς και να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με μια εκδρομή. Ένα διήμερο κοντινό ταξιδάκι μέχρι την Καλαμάτα με την οικογένεια και τους φίλους μας στο ξενοδοχείο  Elite City Resort 4*, στην καρδιά του Μεσσηνιακού Κόλπου.

Το Σαββατοκύριακο 20/05 – 21/05  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με την Online Holidays σας περιμένει στο “Welcome Summer Weekend” που αποτελεί μία ακόμα φρέσκια ιδέα  και απευθύνεται σε όλους εσάς  που μας στηρίξατε σε αυτό τον πρώτο χρόνο της θητείας μας.

Η συμμετοχή στο διήμερο αυτό με το πρόγραμμα Smart All Inclusive είναι προνόμιο MONO των μελών μας και θα θέλαμε να γίνει η αρχή για μια νέα παράδοση. Διαμορφώσαμε για σας ένα πρόγραμμα ξεκούραστο, διασκεδαστικό για μικρούς και μεγάλους και κυρίως προσιτό για όλες τις οικογένειες.

Παιχνίδια στην πισίνα αλλά και βουτιές στη θάλασσα για τους πιο τολμηρούς, πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό με άφθονο ποτό και κέφι. Υποσχόμαστε χαλάρωση για τους μεγάλους και ξεφάντωμα για τους  μικρούς μας φίλους με παιδική δημιουργική απασχόληση στο Mini Club, pop corn και παγωτό  ! ! !

Στο δισέλιδο που ακολουθεί σας παρέχουμε όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και τις επιλογές που υπάρχουν τόσο για τη διαμονή σας και το κόστος αυτής – αντίστοιχα με τον αριθμό μελών της οικογένειάς σας - όσο και για τον τρόπο μετακίνησής σας.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί μέχρι την Παρασκευή 07/04 και επιστρέψτε τη στο λογιστήριο του σχολείου, στην κα.Τζέσσυ.
Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας δωματίων (60)  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και καμία φόρμα συμμετοχής δε θα γίνει δεκτή μετά την ολοκλήρωση των κρατήσεων.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα συγκεντρώσει τις φόρμες συμμετοχής καθώς και την προκαταβολή των 50 ευρώ ανά δωμάτιο. Επισημαίνεται ότι η εξόφληση θα πραγματοποιηθεί μέσω των τραπεζικών λογαριασμών κατάθεσης της Online Holidays σύμφωνα με τους αναγραφόμενους όρους. Η έκδοση της Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών που αφορά στο συνολικό κόστος της εκδρομής  (προκαταβολή και υπόλοιπο  ποσό εξόφλησης) θα σας αποσταλεί από την Online Holidays.

Για όποιες  διευκρινίσεις/πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους της Online Holidays στο τηλ.210-3290300.

Στη διάθεσή σας όπως πάντα και το e-mail της  Ομάδας Εκδηλώσεων sgkursulines.events@gmail.com αναγράφοντας στο θέμα «Welcome Summer Weekend».