Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Εμείς είμαστε έτοιμοι! Εσείς;

Αγαπητοί μας γονείς και μαθητές,  

H 18η Φεβρουαρίου πλησιάζει και οι ετοιμασίες για το αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου μας συνεχίζονται πυρετωδώς! Επειδή ξέρουμε πόσο ανυπομονείτε, σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές ακόμα πληροφορίες.

Φτάνοντας στο υπέροχο Kτήμα Αριάδνη, που βρίσκεται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, γειτνιάζει με τη βόρεια πύλη του αεροδρομίου στο Τατόι & απέχει μόνο 5' από την Εθνική Οδό, θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας στους υπεύθυνους στάθμευσης και θα εμείς σας υποδεχθούμε στην αίθουσα Φαιστός, από τις 16:30.

Στις 17:00 οι εμψυχωτές της Δημιουργικής Ομάδας "Παιχνιδουργώ" θα καλωσορίσουν τα παιδιά μας και θα τα οδηγήσουν στην αίθουσα που θα τα φιλοξενήσει, 22 μόλις βήματα μακριά μας. Οι μικροί μας φίλοι θα "παιχνιδουργήσουν" και θα διασκεδάσουν σε ομάδες, ανάλογα με την ηλικία τους, σε έναν ασφαλή χώρο, υπό την συνεχή επίβλεψη των υπευθύνων.

Αξέχαστα όμως θα περάσουμε κι εμείς, τα «μεγάλα παιδιά», με τους δικούς μας εμψυχωτές και τις εκπλήξεις που σας έχουμε ετοιμάσει. Θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί, με τις υπέροχες μουσικές επιλογές του DJ, θα απολαύσουμε τις λιχουδιές που θα φτιάξουν για εμάς οι chefs του κτήματος και θα πιούμε στην υγειά μας.

 Σας παραθέτουμε ενδεικτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

16:30 - 17:00 προσέλευση 
17:00 - 17:15 καλωσόρισμα των παιδιών, διαχωρισμός ηλικιακών ομάδων
17:15 – 18:15 Δραστηριότητες
• Παιχνίδια Εμπιστοσύνης
• Ζωγραφική προσώπου 
• Ομαδικά παιχνίδια (μεγαλύτερα παιδιά)
• Γαϊτανάκι (για τα μικρά παιδιά)

18:15 - 19:15 Ο υπέροχος Mentalist  VILENTONI θα μας "μαγέψει" !

19:15 Ένα διάλειμμα για Mini burgers, Chicken nuggets, Πιτσάκια και χυμό είναι απαραίτητο, γιατί στη συνέχεια έχει πολύ χορό…

Και συνεχίζουμε...
19:30 – 21:00
• Κινητικά Παιχνιδοτράγουδα
• Αποκριάτικος Διαγωνισμός χορού 
• Θεατρικά παιχνίδια για τους μικρότερους φίλους μας
• Αυτοσχεδιαστικές Ιστορίες
• Αλαμπουρνέζικα και Παντομίμες

21:00 - 22:00 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μικροί & μεγάλοι συναντιόμαστε στην αίθουσα Φαιστός  για αλευρομαχίες και αλευρόφατσες, φτιάξε ένα τέρας, σκυταλοδρομία με μπαλόνι χωρίς χέρια και την αράχνη που μπουρδουκλώθηκε !!! Όλα αυτά θα καταλήξουν σε έναν διαγωνισμό χορού, όπου οι κριτές των μεγάλων είναι τα παιδιά!!!
10:00 Επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν....πέρας εκδήλωσης !!!!

Μην το χάσετε γιατί θα χάσετε !!!!

Αν επιθυμείτε να καθήσετε μαζί με την παρέα σας, μπορείτε να μας στείλετε στο sgkursulines.events@gmail.com την σύνθεσή της (μεγάλοι μόνο) για να κρατήσετε μια ροτόντα για 12 άτομα.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Από την Ομάδα εκδηλώσεων