Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού (φώτο)

Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, με συντροφιά τα παιδικά χαμόγελα, την υπέροχη μουσική και την καλή διάθεση όλων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού έκοψε για πρώτη φορά την ετήσια Πίτα του.

Ευχές για τη νέα χρονιά απηύθυναν στους γονείς και στα παιδιά οι επίτιμοι καλεσμένοι, η Διοίκηση της Σχολής, οι Δ/ντές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού & Γυμνασίου και οι δάσκαλοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Το φλουρί της πρώτης βασιλόπιτας κέρδισε η αγαπημένη σε όλους μας Soeur Marie Christine !

Οι πέντε τυχερές οικογένειες που κέρδισαν τα υπόλοιπα φλουριά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γλυκιά εμπειρία στο μοναδικό «Γλυκοπαραμυθοπωλείο» Little Kook!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον DJ, κ. Νίκο Γιαννή καθώς επίσης και την κάβα «Κρασοπουλιό» (Λεωφ.Δημοκρατίας 11 Μελίσσια / www.krasopoulio.gr) για τον υπέροχο αφρώδη οίνο που μας πρόσφερε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομάδα  Εκδηλώσεων του Συλλόγου μας ( Βίκυ Μπλέτσα -  Κάιντα, Έλσα Τσαγγάρη – Κατσώνη και Χαρά Δερβένη – Νέζη)  για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους εσάς  που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και ανυπομονούμε να σας δούμε στο επόμενο νέο μας εγχείρημα που είναι το Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτυ για γονείς και παιδιά !