Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

….Μαζί τους μένουμε πάντα παιδιά !!!!!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών σας καλεί να φορέσετε ΟΛΟΙ τις αποκριάτικες στολές σας, την καλύτερή σας διάθεση και να μας ακολουθήσετε σε μία διαφορετική αποκριάτικη εκδήλωση που θα σας μείνει αξέχαστη !

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 16:30 έως τις 22:00 ένα ξεχωριστό Μασκέ Party θα ξεσηκώσει το κτήμα Αριάδνη (Χαλκίδος 90 ,Βαρυμπόμπη, www.ktima-ariadni.gr).

Οι μικροί μας φίλοι θα "παιχνιδουργήσουν" υπό την επίβλεψη επιλεγμένης ομάδας εμψυχωτών 22 βήματα μόλις μακριά από τους γονείς τους.

Οι γονείς με αποκριάτικη διάθεση και με τη βοήθεια του καταπληκτικού μας DJ θα ξεφαντώσουν σε ρυθμούς καρναβαλιού με ομαδικά παιχνίδια, χορό, λιχουδιές, ποτά και πολλές εκπλήξεις. 

Παρακαλούμε θερμά οι στολές των παιδιών να μη συνοδεύονται από "επικίνδυνα " αξεσουάρ και αποφύγετε τα κομφετί και τα spray. Οι σερπαντίνες ωστόσο είναι απολύτως απαραίτητες.

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη φόρμα και να την επιστρέψετε το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  08/02/2017 στο Λογιστήριο του Σχολείου (κα Τζέσσυ) σε κλειστό φάκελο, με το ακριβές αντίτιμο των συμμετοχών.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε έως την Πέμπτη 09/02 στο email της ομάδας εκδηλώσεων sgkursulines.events@gmail.com. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία το αντίτιμο δεν επιστρέφεται.