Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Peter Pan On Ice


                                                        Peter Pan On Ice                                                               
Ένα Ταξίδι στη Χώρα του Ποτέ !
Γήπεδο Tae Kwon Do, Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο
Κυριακή 18 /12/2016  Έναρξη παράστασης 12.00

Ο γνωστός ήρωας του J.Barrie φοράει παγοπέδιλα ,σε ένα θέαμα καλλιτεχνικού πατινάζ με πλούσια σκηνικά, κοστούμια και εφέ
Η πιο ονειρική παράσταση στον πάγο για όλη την οικογένεια!
Από τις καμινάδες του Λονδίνου και το σπίτι της οικογένειας Ντάρλινγκ ,ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, έρχεται στην Αθήνα σε μια πελώρια παγοπίστα που αστράφτει νεραϊδόσκονη ! Η παράσταση είναι ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τη Χώρα του Ποτέ, γεμάτο ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές, ακροβατικά, ξιφομαχίες, φλεγόμενα χούλα χουπ – όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.
Ο αγαπημένος ήρωας αποτελεί καρπό της φαντασίας του Σκοτσέζου συγγραφέα Τζ. Μ. Μπάρι (J. M. Barrie, 1860-1937). Ο Μπάρι συνέλαβε την ιδέα ενός σκανταλιάρικου αγοριού που έχει την ικανότητα να πετάει και, κατά τρόπο μαγικό, αρνείται να μεγαλώσει. Ο Πίτερ Παν περνά τα αιώνια παιδικά χρόνια του μπλέκοντας σε απίστευτες περιπέτειες στη «Χώρα του Ποτέ», ένα μυστικό νησί. Διαθέτει υπερφυσικά και σπάνια χαρίσματα : Πετάει χωρίς την επίδραση νεραϊδόσκονης ,είναι άσος στη μιμητική ,είναι καταπληκτικός ξιφομάχος και έχει επίσης ανεξάντλητα αποθέματα φαντασίας. Φίλοι του είναι η Γουέντι ,τα δυο της αδέρφια Μάικλ και Τζον και η νεραϊδούλα. Ο μεγαλύτερος αντίπαλός του είναι ο γνωστός πειρατής Κάπτεν Χούκ.
Ο χαρακτήρας του Πίτερ Παν εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1902, στο μυθιστόρημα  του Μπάρι «Το μικρό άσπρο πουλί» ένα βιβλίο για ενήλικες.  Η παράσταση του Πίτερ Παν ή Το αγόρι που δεν ήθελε να μεγαλώσει είχε  τόσο μεγάλη επιτυχία, που παιζόταν αδιάκοπα ως το 1913. Τη δεκαετία του ΄50 έγινε ευρύτερα γνωστός από τη Disney και το ομώνυμο κλασικό μιούζικαλ του Τζέρομ Ρόμπινς, που έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ τον Οκτώβρη του 1954.Ο Πίτερ Παν  ,το σύμβολο της αιώνιας νιότης και της ανεμελιάς , έχοντας διασκευαστεί αναρίθμητες φορές για τον κινηματογράφο, για το θέατρο και την τηλεόραση, συνεχίζει να δίνει χαρά και να φωλιάζει στα όνειρα των παιδιών από γενιά σε γενιά.
Η διεθνώς καταξιωμένη ομάδα των Russian Ice Stars αποτελείται από εξήντα συντελεστές και κορυφαίους χορευτές. Ειδικά για τη θεαματική χορογραφία του Peter Pan on Ice η ομάδα συνέταξε με τον σπουδαίο Ιταλό χορογράφο Cavalieri Giuseppe Arena,τον καλλιτέχνη που χορογράφησε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006,ενώ η πρωτότυπη μουσική είναι του διάσημου Ιταλού συνθέτη Silvio Amato.   
Η παράσταση απευθύνεται στα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού !
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών:  120 άτομα.
Τα παιδιά θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα και να την επιστρέψουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 28/11/2016 στο Λογιστήριο του Σχολείου (κυρία Τζέσσυ) σε κλειστό φάκελο  με το ακριβές αντίτιμο των εισιτηρίων.
Η τιμή του ομαδικού εισιτηρίου  είναι 16  (από 22 ) ευρώ / άτομο  για  την μπλε ζώνη.  

Η προαγορά των εισιτηρίων είναι  υποχρεωτική και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 κατά συνέπεια το αντίτιμο των εισιτηρίων δε θα είναι εφικτό να  επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης. Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου η διανομή των εισιτηρίων δεν μπορεί να γίνει κατά την προσέλευση στο Tae Kwon Do .Θα ενημερωθείτε μέσω email για την ημερομηνία και τον τρόπο παραλαβής  των  εισιτηρίων από τον Σύλλογο.

 Για πληροφορίες απευθυνθείτε  στην Oμάδα  Eκδηλώσεων : sgkursulines.events@gmail.com