Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Κανόνες Ομίλων Παρασκευής

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

Με γνώμονα την άριστη λειτουργία και οργάνωση των Ομίλων της Παρασκευής που ξεκίνησαν ήδη να λειτουργούν, παρακαλείστε, με περισσή διάθεση συνεργασίας και αλληλεγγύης, για την τήρηση των ακόλουθων:


Όπως γνωρίζετε, οι Όμιλοι θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή μέχρι και τις 26 Μαΐου 2017, εξαιρουμένων των σχολικών αργιών, μετά το πέρας του σχολικού προγράμματος, και έχουν διάρκεια μίας ώρας, από τις 14:15 έως τις 15:15.

Προσπαθώντας να βρούμε μια λύση για την πιο εύρυθμη παραλαβή των παιδιών (χωρίς τον ενοχλητικό συνωστισμό σας στην πύλη του σχολείου) θεωρήσαμε πιο πρακτικό, μετά την ολοκλήρωση της δραστηριότητας, στις 15:15, να ανοίγει η κεντρική πύλη της οδού Ευκαλύπτων/ Φοινίκων, με την επίβλεψη και παρουσία των εκπροσώπων του Συλλόγου, προκειμένου οι γονείς να εισέρχονται για να παραλάβουν οι ίδιοι τα παιδιά τους από τους εκπαιδευτές των αθλημάτων.

Οι γονείς/ κηδεμόνες που τα παιδιά τους έχουν επιλέξει Σκάκι, Θεατρική Αγωγή και Παραδοσιακούς Χορούς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά μπροστά στην είσοδο του μεγάλου κτιρίου του Δημοτικού (ίδιο σημείο και σε περίπτωση κακοκαιρίας ).

Οι γονείς/ κηδεμόνες που τα παιδιά τους έχουν επιλέξει Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ ή Βόλεϋ θα παραλαμβάνουν τα παιδιά από το σημείο παραπλεύρως των γηπέδων, όπου γίνεται ο αγιασμός (σε περίπτωση κακοκαιρίας η παραλαβή θα γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο).

Οι γονείς/ κηδεμόνες  που τα παιδιά τους έχουν επιλέξει Πινγκ-Πονγκ, Ρυθμική, Καράτε και Zumba θα παραλαμβάνουν τα παιδιά στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου (ίδιο σημείο και σε περίπτωση κακοκαιρίας).

Παρακαλούμε να τηρείται πιστά από τους γονείς/κηδεμόνες η έγκαιρη προσέλευση για την παραλαβή των παιδιών.

Απαγορεύεται στους γονείς/ κηδεμόνες να παραμένουν μετά την παραλαβή των παιδιών τους στο χώρο του σχολείου.

Απαγορεύεται η έξοδος μαθητή από το σχολείο χωρίς συνοδεία γονέα/ κηδεμόνα.

Παρακαλούνται οι γονείς/ κηδεμόνες σε περίπτωση απουσίας του μαθητή ή παραλαβής του από άλλο πρόσωπο, να μας ενημερώνουν το πρωί της Παρασκευής στο email του Συλλόγου sgkursulines@gmail.com

Αλλαγές στην επιλογή αθλήματος θα γίνονται δεκτές μόνο έως την τελευταία εργάσιμη Παρασκευή του Οκτωβρίου (21/10) και παρακαλούμε να μας γνωστοποιούνται εγγράφως, στο email του Συλλόγου.

Παρακαλούμε τα παιδιά να φορούν αθλητικά παπούτσια καθώς και την στολή του σχολείου (καλοκαιρινή ή χειμερινή). Οδηγίες για τυχόν ειδική ενδυμασία σε κάποιο άθλημα θα δοθούν από τους υπεύθυνους των ομίλων.

Παρακαλούμε η στάθμευση των αυτοκινήτων να γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να μην εμποδίζει την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων και να διευκολύνει ομαλά την αποχώρηση.

Σας υπενθυμίζουμε την έγκαιρη καταβολή των δόσεων των Ομίλων όπως έχουν οριστεί:
Α' δόση 50€ καταβλητέα έως και 20/10/2016.
Β' δόση 50€ καταβλητέα έως και 20/02/2017

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχιση της λειτουργίας των Ομίλων, καθώς και όλων των δραστηριοτήτων μας, η ενδυνάμωση του Συλλόγου με τη συμμετοχή όσων περισσότερων γονέων γίνεται. Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο οι συμμετέχοντες στους Ομίλους να είναι ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου. Υπομνηστικά η εγγραφή και συνδρομή στο Σύλλογο ανέρχεται στα 20€ .

Συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και σας καλούμε να μας ενισχύσετε με την συμμετοχή σας και τις απόψεις σας. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας στο sgkursulines.blogspot.gr, στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και να επικοινωνείτε μαζί μας στο email του Συλλόγου sgkursulines@gmail.com .Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αγαστή συνεργασία !