Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Ενημέρωση Ομίλων ΣΓκΚ Δημοτικού

Με ενθουσιασμό και χαρά την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι όμιλοι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών.

Τα παιδιά έδειξαν το ενδιαφέρον τους σε όλα τα αθλήματα αλλά την παράσταση έκλεψαν τα δυο νέα μας αθλήματα Ρυθμική και Καράτε . Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, και μετά την γνωριμία τους με το άθλημα που επέλεξαν τα παιδιά, θα μπουν ανά ομάδες  σε ξεχωριστούς  χώρους όπου και επίσημα θα ξεκινήσουν την εκπαίδευση - Άθληση τους .


Η άριστη οργάνωση των ομίλων είναι το μεγάλο στοίχημα του Συλλόγου μας. Με  ρεκόρ συμμετοχής απο την δημιουργία  των ομίλων μας σε παιδιά ο Σύλλογος μας προχωράει ακόμα πιο δυναμικά  στην θέσπιση κανόνων παιδιών και Γονέων για την καλύτερη λειτουργία τους  . Οι γονείς θα παραλάβουν αυτή την εβδομάδα έντυπο με κανόνες λειτουργίας των ομίλων με σκοπό να βοηθήσουν και αυτοί με την σειρά τους στην τέλεια οργάνωση .

Ο Σύλλογος ΓκΚ , οι εθελοντές μας καθώς και το προσωπικό του σχολείου που βοηθάνε σε αυτή την προσπάθεια ευχόμαστε καλή αρχή .