Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

«Στην κιβωτό στις οκτώ»

Θεατρική παράσταση από  τον Θίασο του Ηλία Καρελλά
«Στην κιβωτό στις οκτώ»
                                                             ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ                                                               Κυψέλης 2,  Αθήνα
                                             Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016                                                
 Ώρα προσέλευσης:10:45  - Έναρξη παράστασης:11:30

      Μια παράσταση για παιδιά από 5 έως 105 ετών!

Τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις εξαιρετικές και πρωτότυπες καλλιτεχνικές δουλειές του, ο Ηλίας Καρελλάς έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του θεατρόφιλου κοινού όχι μόνο ως ο κορυφαίος θίασος Ηλία Καρελλά  σύγχρονος καραγκιοζοπαίχτης, αλλά και ως ένας καινοτόμος σκηνοθέτης παιδικών παραστάσεων. Τη φετινή θεατρική περίοδο ο  συμπληρώνει 20 χρόνια πορείας στο θέατρο για παιδιά. Μέσα σε αυτά τα χρόνια παρουσίασε έργα από ένα διαφορετικό ρεπερτόριο: από τον «Ερωτόκριτο» του Κορνάρου έως «Το μόνο ταξίδι της ζωής του» του Βιζυηνού υπήρξαν πολλές παραστάσεις-σταθμοί, που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους θεατές.
Φέτος, με το βλέμμα στραμμένο στη σύγχρονη δραματουργία για παιδιά, ο θίασος Ηλία Καρελλά παρουσιάζει στο θέατρο Κάππα  το διεθνές best seller του Ulrich Hub  «Στην Κιβωτό στις οκτώ», σε μια παράσταση με ηθοποιούς και μουσικούς, σκιές, ειδικές κατασκευές και πολυμέσα, μια παράσταση γεμάτη δυναμική και ενέργεια, σαν αυτήν που διαθέτουν σε πλεόνασμα οι μικροί θεατές! Το έργο έχει μεταφραστεί σε 24 γλώσσες ως νουβέλα για παιδιά σε όλον τον κόσμο κι έχει αποσπάσει πολλά βραβεία (βραβείο καλύτερου ραδιοφωνικού και θεατρικού έργου για παιδιά στη Γερμανία, το βραβείο Ταμ-Ταμ και το βραβείο των Μαγισσών στη Γαλλία, το ιταλικό βραβείο Άντερσεν και το βραβείο Vlag & Wimpel στην Ολλανδία κα). Ο  συγγραφέας αφηγείται με σύγχρονη ματιά το βιβλικό κατακλυσμό του Νώε, στήνοντας μια ευφυέστατη περιπέτεια με πολύ γέλιο, πολλά ερωτήματα, πολλή μουσική, πολύ νερό, πολλά ζώα, μια κιβωτό, ένα εισιτήριο για δυο, και ένα ραντεβού ακριβώς στις οκτώ. Στο αλληγορικό έργο – ύμνο στη φιλία, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία, πρωταγωνιστές είναι τρεις πιγκουίνοι και μια περιστέρα, που, με φόντο τον απέραντο πάγο, θέτουν απορίες και ερωτήματα, αναπαράγοντας το λόγο και τις ερωτήσεις των ίδιων των παιδιών. Μουσικοί συνοδοιπόροι  οι αγαπημένοι μικρών και μεγάλων, Burger Project τους οποίους θα απολαύσουμε και ζωντανά πάνω στη σκηνή και σε έναν ρόλο-έκπληξη!
 Η παράσταση απευθύνεται στα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού!
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 150 άτομα. Προτεραιότητα θα δοθεί στα παιδιά και εφόσον υπάρξουν ελεύθερες  θέσεις θα διατεθούν στους γονείς.
  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα και να την επιστρέψουν το αργότερο μέχρι τις 26/10/2016 στην κυρία Τζέσσυ σε κλειστό φάκελο  με το ακριβές αντίτιμο του/των εισιτηρίων.
 Η τιμή του εισιτηρίου  είναι 6 ευρώ (από 8 και 12 ευρώ που είναι η κανονική τιμή εισόδου για παιδιά και ενήλικες αντίστοιχα). Επειδή τα εισιτήρια θα διανεμηθούν από τον Σύλλογο στην είσοδο του θεάτρου και θα δημιουργηθεί συνωστισμός, παρακαλούμε να είστε στο θέατρο εγκαίρως. Η ώρα προσέλευσης είναι 10:45.
Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε ώστε μπορέσουν  να εξυπηρετηθούν  παιδιά και γονείς που είναι σε λίστα αναμονής.

 Για πληροφορίες απευθυνθείτε  στους συνδέσμους των τμημάτων σας ή στην κα  Μαριάννα Ζαχαριάδου-Χρυσοφάκη (τηλ:6972705181), Μέλος ΔΣ- Υπεύθυνη Εκδηλώσεων.