Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Θεατρική παράσταση «Στην Κιβωτό στις οκτώ»

Αγαπητοί γονείς!
Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε με θέρμη στην πρόσκληση του Συλλόγου για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Στην Κιβωτό στις οκτώ» από το θίασο Καρελλά στο θέατρο Κάππα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/11/2016.

Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις συμμετοχής, με τη καταχώρηση και των σημερινών αιτήσεων που παραλάβαμε, έχουν συμπληρωθεί, επομένως δεν θα δοθεί παράταση, εφόσον και ως λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων είχε οριστεί η σημερινή, 26η Οκτωβρίου.

Όσοι γονείς έχετε καταθέσει την αίτηση και το χρηματικό αντίτιμο εμπρόθεσμα στο Λογιστήριο του Σχολείου θα παραλάβετε τα εισιτήριά σας την ημέρα της παράστασης από την είσοδο του θεάτρου.

Παρακαλούμε για την αποφυγή συνωστισμού να προσέλθετε εγκαίρως.

Ώρα προσέλευσης: 10.45, έναρξη παράστασης στις 11.30 ΑΚΡΙΒΩΣ.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσετε τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν προκειμένου να εξυπηρετηθούν γονείς και παιδιά που είναι σε λίστα αναμονής.

Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης θα διερευνάται κατά περίπτωση η δυνατότητα επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου, εφόσον χρησιμοποιηθεί από άλλους, ή χρήσης του εισιτηρίου σε άλλη ημερομηνία, σε συνεννόηση με το θέατρο. Σε περίπτωση μη προσέλευσης ή μη έγκαιρης ενημέρωσης δεν γίνεται  επιστροφή  χρημάτων.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και για τη συνεργασία σας
Από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Δημοτικού Σχολείου Ουρσουλινών