Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Ενημέρωση εκδήλωσης Αστεροσκοπείου

Αγαπητοί γονείς!

Το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην ξενάγηση στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την Παρασκευή 21/10/2016, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Επειδή ωστόσο έχουμε υπερβεί  τον μέγιστο αριθμό συμμετοχών,  ενδεχομένως να μην  υπάρξει δυνατότητα εισόδου όλων των γονέων-συνοδών, ιδίως και των δύο γονέων ανά οικογένεια. 

Η  σειρά  προτεραιότητας που  θα τηρηθεί  για την εξυπηρέτησή σας είναι η ακόλουθη:
1.       Προτεραιότητα στην είσοδο έχουν  όλα τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή, τάξεων Γ’ και άνω.
2.       Οι υπόλοιπες θέσεις θα διατεθούν στους  συνοδούς  με προτεραιότητα που θα  ορίζεται από τη σειρά προσέλευσης και με περιορισμό σε έναν συνοδό ανά οικογένεια.
3.       Προτεραιότητα επίσης θα δοθεί στους γονείς/ συνοδούς που είναι εγγεγραμμένα και ταμειακά ενήμερα μέλη του Συλλόγου.

Παρακαλούμε θερμά, σε περίπτωση  που έχετε δηλώσει συμμετοχή και δεν δύναστε τελικά να παραβρεθείτε, να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα με γραπτό μήνυμα ώστε να δηλώσετε  την  ακύρωση συμμετοχής:
·         Μαριάννα Ζαχαριάδου-Χρυσοφάκη: 6972705181
·         Χαρά Δερβένη-Νέζη:6974385983

Υπενθυμίζουμε ότι η προσέλευση έχει οριστεί στις 18:30, οπότε θα ξεκινήσει η έκδοση των εισιτηρίων. Οι συνοδοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ξενάγηση παρακαλούνται να περιμένουν ως τις 18:55, οπότε θα υπάρξει δυνατότητα να διατεθούν οι διαθέσιμες θέσεις με σειρά προτεραιότητας που θα καθοριστεί όπως αναφέρεται παραπάνω.

Η ξενάγηση θα ξεκινήσει 19:00 ακριβώς και θα διαρκέσει δυόμισι ώρες (ώρα παραλαβής παιδιών:  21:30).

Επισημαίνεται  ότι, αν βρέχει ή έχει πυκνές νεφώσεις, δεν θα είναι δυνατή η αστροπαρατήρηση με τηλεσκόπιο.  

Τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους ένα σνακ για την ώρα του διαλείμματος, διαφορετικά υπάρχει δυνατότητα αγοράς προϊόντων από το κυλικείο του Αστεροσκοπείου. Το κυλικείο μπορεί να εξυπηρετήσει έως 15-20 γονείς στο εσωτερικό χώρο και έως  40-50 στην αυλή του. Υπάρχει διαθέσιμο παρκινγκ το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 700 μέτρων από την πύλη του ιδρύματος, ακριβώς δίπλα στο Κέντρο Επισκεπτών που θα γίνει η ξενάγηση.  Προσοχή στον δρόμο εντός του Αστεροσκοπείου – το οδόστρωμα έχει λακκούβες! Ντυθείτε ζεστά και  πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση για να περάσουμε μαζί μια υπέροχη βραδιά κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό!

Σας περιμένουμε! 
Με εκτίμηση,

Από το ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ουρσουλινών