Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Δυο Ξεροκέφαλες Κουτάλες

Θεατρική Παράσταση
  «ΔΥΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ»
Το Τρένο στο Ρουφ
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως, Αθήνα
Κυριακη 16/10/2016

Ώρα προσέλευσης: 10.45  Έναρξη παράστασης 11.30
Η θεατρική παράσταση απευθύνεται στα παιδιά της Α΄, Β΄, Γ΄ τάξης!
  Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.30 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του Δημοτικού σχολείου Ουρσουλινών καλεί τα παιδιά των τριών μικρότερων τάξεων σε ένα  φανταστικό ταξίδι που ξεκινάει στο φιλόξενο θεατρικό βαγόνι της Αμαξοστοιχίας με τους ηθοποιούς να βρίσκονται ανάμεσα στα παιδιά, να συνομιλούν, να μαγειρεύουν μαζί τους και να τραγουδούν ζωντανά επί σκηνής.
  Πρόκειται για τη διαδραστική θεατρική παράσταση  «Δυο Ξεροκέφαλες Κουτάλες» των συγγραφέων Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη, (ιδρυτικά μέλη της ομάδας Κοπέρνικος και βραβευμένοι με Α’ Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Παιδικού Θεατρικού Έργου από το ΥΠΠΟ), ένα έργο στο οποίο θίγονται θέματα όπως η φιλία, ο σεβασμός της διαφορετικότητας και η αξία της συνεργασίας.  Πέρα από τα εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, από την παράσταση δεν λείπει το χιούμορ, η πρωτότυπη μουσική, το ζωντανό τραγούδι και το έξυπνο θεατρικό κείμενο της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, που πάντα γοητεύει τους μικρούς και τους μεγάλους θεατές! Η διάδραση με τα παιδιά είναι έντονη στη διάρκεια της παράστασης, αλλά ακόμα και πριν από αυτήν, αφού, στο βαγόνι - φουαγιέ, οι σκέψεις των ίδιων των παιδιών καταγράφονται στο τρομερό «ΣΚΕΨΟΣΤΟΠ» και ακούγονται αργότερα στην παράσταση, βάζοντας τους ήρωες σε απίστευτους μπελάδες!
  Τα παιδιά  περιμένει μια ακόμη έκπληξη την ημέρα αυτή καθώς,  κατόπιν κλήρωσης που θα διεξαχθεί ΠΡΙΝ την έναρξη της παράστασης , τρία τυχερά παιδιά θα κερδίσουν το βιβλίο της παράστασης!
Μέγιστος αριθμός ατόμων: 92 παιδιά ή 76 ενήλικες και παιδιά, Λόγω της μικρής χωρητικότητας και της ιδιαιτερότητας της θεατρικής  σκηνής προτεραιότητα θα δοθεί στα παιδιά και εφόσον υπάρξουν ελεύθερες  θέσεις θα διατεθούν στους γονείς.
  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα και να την επιστρέψουν το αργότερο μέχρι τις 07/10/2016 στην κυρία Τζέση σε κλειστό φάκελο  με το ακριβές αντίτιμο του/των εισιτηρίων.

 Η τιμή του εισιτηρίου (ενιαία για γονείς και παιδιά) είναι 8 ευρώ (από 10 ευρώ που είναι η κανονική τιμή εισόδου). Επειδή τα εισιτήρια θα διανεμηθούν από τον Σύλλογο στην είσοδο του θεάτρου και θα δημιουργηθεί συνωστισμός, παρακαλούμε να είστε στο θέατρο εγκαίρως. Η ώρα προσέλευσης είναι 10:45.