Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση

       Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στην Τανάγρα μια μοναδική εκδήλωση  στη διοργάνωση της οποίας συμμετέχει ως operator manager  μητέρα μαθητριών που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Ουρσουλινών! 
       Πρόκειται για μια παράσταση με διεθνείς συμμετοχές, αξιολογότατες παρουσίες και, σύμφωνα με μαρτυρίες όσων είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν,  αποτελεί  πραγματική εμπειρία ζωής.
        Ειδικά για τα παιδιά, η χαρά θα είναι πολύ μεγαλύτερη εάν μπορέσουν να παρακολουθήσουν το υπέροχο αυτό θέαμα συντροφιά με τους αγαπημένους φίλους και συμμαθητές τους!
- Για τις επιβεβαιωμένες συμμετοχές, πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/AFWConfirmations2016
- Το πτητικό πρόγραμμα του Athens Flying Week είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα:  http://bit.ly/afwschedule     
 -  Για κράτηση εισιτηρίων: http://bit.ly/AFWTickets2016
Μπορείτε να κλείσετε  τα εισιτήριά σας για το Athens Flying Week μαζί με εισιτήριο πούλμαν για τη μεταφορά σας προς και από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας με  10€ επιπλέον του εισιτηρίου.

- Για περισσότερες πληροφορίες  για την πρόσβαση στο χώρο του show: http://www.athensflyingweek.gr/index.php/el/infogr/gettingtheregr

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε:
-         στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης: http://www.athensflyingweek.gr/index.php/el
-    στο e-mail του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Ουρσουλινών          sgkursulines@gmail.com