Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Υλικό Νηπιαγωγείου για την νέα Χρονιά

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στο Νηπιαγωγείο της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών και ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά στα παιδιά σας.
Υλικό που θα χρειαστεί για τη σχολική χρονιά 2016-2017:

α) Υλικό: 3 κουτιά χοντρούς μαρκαδόρους (12 χρώματα), 4 κουτιά λεπτούς μαρκαδόρους (12 χρώματα), 1 κουτί ξυλομπογιές (24 χρώματα), 4 κόλλες UHU stick (μεσαίο μέγεθος), 5 κόλλες UHU ρευστές (μεσαίο μέγεθος), 3 χάρτινα ντοσιέ με λάστιχο (ό,τι χρώμα και σχέδιο θέλει το παιδί, με τ’ όνομά του γραμμένο επάνω), 1 πλαστική ζελατίνα που να κλείνει (για επικοινωνία με τους γονείς, με το ονοματεπώνυμο του παιδιού), 1 σετ των έξι play doh (είδος ειδικής μη τοξικής πλαστελίνης), 2 σετ λαδοπαστέλ, 1 πλαστική ποδιά με μακρυά μανίκια, 1 πακέτο λευκό πηλό.

β) Ένα τσαντάκι που να κλείνει, μέσα στο οποίο θα πρέπει να υπάρχουν: μια αλλαξιά εσώρουχα, ένα ζευγάρι κάλτσες, ένα παντελόνι ή φόρμα και ένα μπλουζάκι (καλοκαιρινό και χειμωνιάτικο), ένα καπέλο για τον ήλιο (με το ονοματεπώνυμο του παιδιού).

Σημείωση: Παρακαλούμε τα ρούχα να είναι μαρκαρισμένα και τοποθετημένα σε μία υφασμάτινη τσαντούλα που να κλείνει, με το όνομα του παιδιού. Σε ενδεχόμενη χρήση των εφεδρικών ρούχων πρέπει να γίνεται άμεση αντικατάσταση αυτών. Θα σας επιστραφούν στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

γ) Το τσαντάκι των παιδιών που θα έχουν καθημερινά μαζί τους πρέπει να είναι μικρό, χωρίς ροδάκια και να έχει μέσα:  1 μικρή πετσετούλα (για φαγητό), το φαγητό (όχι μαγειρευτό), που θα τρώει στα δύο διαλείμματα (ένα σε κάθε διάλειμμα), 1 πλαστικό ποτηράκι (όχι παγούρι).

δ) Τα παιδιά που θα παραμένουν στο πρόγραμμα της φύλαξης, πρέπει να έχουν το μεσημεριανό τους φαγητό σε ξεχωριστό τσαντάκι και στο δοχείο φύλαξης του φαγητού να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο του παιδιού.

Την ημέρα του Αγιασμού, όλα τα παιδιά πρέπει να φοράνε τη στολή του Σχολείου, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα του κ. Δημήτρη Μαστρογιάννη (Φλοίας 30, Μαρούσι, τηλ.: 210-8026593, 6974-476135). Όλα τα τεμάχια της στολής (χειμερινή και καλοκαιρινή) να είναι μαρκαρισμένα με το όνομα του παιδιού. Παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας στις αρχές Σεπτεμβρίου στο παρακάτω τηλέφωνο: 210 6120982 ,εσωτ. Νο 2.