Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Ανοικτό μάθημα Ομίλων Παρασκευής


Άλλη μία περίοδος Μαθητικών Ομίλων έφθασε στο τέλος της!!!
Ένας θεσμός που λειτουργεί επί χρόνια στο Σχολείο μας, οργανωμένος από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με στόχο να προάγει, μέσα από την αλληλεπίδραση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών μας, στην ανάδειξη και στην καλλιέργεια δεξιοτήτων και ταλέντων που διαθέτουν, καλλιεργώντας ταυτόχρονα τις συναισθηματικές (αλλά και τις γνωστικές σε μεγάλο βαθμό) ανάγκες τους.
Η τελευταία ημέρα των Ομίλων, Παρασκευή 27 Μαΐου, θα είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες. Είστε προσκεκλημένοι όλοι οι γονείς να παρακολουθήσετε το τελευταίο μάθημα, στους χώρους όπου όλες τις προηγούμενες Παρασκευές τα παιδιά μας έτρεξαν, χόρεψαν, αγωνίσθηκαν, σκέφθηκαν, υποκρίθηκαν, έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης, έκαναν φίλους…
Μόνον ο Όμιλος του πινγκ-πονγκ δεν θα συμμετάσχει σε αυτό “ανοικτό μάθημα”, τα παιδιά εκεί έχουν διαλέξει τη δική τους ημέρα να μας δείξουν την πρόοδό τους (Παρασκευή 03 Ιουνίου).
Τα παιδιά σας περιμένουν όλους, όχι μόνο τους γονείς τους αλλά και όσους ενδιαφέρονται να δουν τη δουλειά που γίνεται τα μεσημέρια των Παρασκευών, ήδη από την αρχή των Ομίλων (από τις 14:15 ή και ακόμη νωρίτερα), να τα παρακολουθήσετε στο τελευταίο ραντεβού τους για φέτος.

Για του χρόνου, για την επόμενη σχολική χρονιά, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας. Αλλά και πολλές ιδέες, για να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα των Ομίλων.