Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Ημερήσια εκδρομή Δημοτικού

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας αποφάσισε την πραγματοποίηση ημερήσιας εκδρομής όλων των τάξεων του Δημοτικού, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, στην κατασκήνωση «SPORTS VILLAGE ATHITAKI», που βρίσκεται στο Γραμματικό Αττικής.  Όλοι οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το Σχολείο αμέσως μετά την πρωινή προσέλευση τους (στις 8:15 π.μ. περίπου).

Η επιστροφή στο Σχολείο έχει προγραμματιστεί ως εξής:
α) για τους μαθητές των τάξεων Α΄ , Β΄ , Γ΄στις 16:00
β) για τους μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ στις 17:00

Παρακαλούνται οι γονείς να είναι παρόντες για να παραλάβουν τα παιδιά εγκαίρως .(Σημ.: ΠΡΟΣΟΧΗ στη στάθμευση των Ι.Χ σας, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η διέλευση/αποχώρηση των πούλμαν κατά την άφιξη των μαθητών). 
Στο χώρο της κατασκήνωσης, υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις beach volley, mini golf, πιγκ-πονγκ, εξωτερικό σκάκι, παιδική χαρά, καθώς και κυλικείο με προσιτές τιμές. Οι μαθητές μπορούν, αν θέλουν, να έχουν μαζί τους φαγητό από το σπίτι. Επίσης, μπορούν να παραγγείλουν φαγητό στο εστιατόριο της κατασκήνωσης. 
(150 άτομα, ο ελάχιστος αριθμός επιλογής μενού)

Το μενού περιλαμβάνει:
  • Σαλάτα εποχής
  • Τυρί φέτα ή τυροπιτάκι
  • Μπιφτέκια με πατάτες φούρνου
  • Γλυκό
Κατά τη διάρκεια του γεύματος (13:30 – 14:30), γίνεται διακοπή των δραστηριοτήτων.
Το κόστος της εκδρομής για τη χρήση των εγκαταστάσεων και τη μετακίνηση είναι 16 ευρώ. Το κόστος του μεσημβρινού γεύματος είναι 8 ευρώ.
Συνολικό κόστος εκδρομής:  Α) χωρίς μεσημβρινό γεύμα: 16 Ευρώ
                                                 Β) με μεσημβρινό γεύμα: 24 Ευρώ