Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Διοργάνωση Πικ Νικ Σάββατο 28/05/2016

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους  που ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα της  Α΄& Γ' Δημοτικού.  Το “διαταξικό” Πικ Νικ διοργανώνεται με την πρωτοβουλία και βοήθεια των γονέων, έχει μοναδικό του σύμμαχο τον εθελοντισμό και φυσικά συμμετέχουν όλοι αφιλοκερδώς.
Σκοπός μας είναι να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά μας δημιουργικά κι ευχάριστα και τα “ουρσουλινάκια”  να συζητούν για τη δράση αυτή για πολύ καιρό. Πρότασή μας αλλά και επιδίωξη θα είναι η επόμενη διοργάνωση να επεκταθεί σε όλα τα τμήματα και η πρωτοβουλία αυτή λίγων γονέων φέτος, να πραγματοποιηθεί του χρόνου εξ ολοκλήρου με την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας.
Χρήσιμες Πληροφορίες
Η κάθε οικογένεια φροντίζει για το φαγητό  της και δεν ξεχνάει τα νεράκια  (και οι χυμοί για τα παιδιά μοιάζουν …μάλλον απαραίτητοι).
Προτείνουμε αθλητική περιβολή για μικρούς και μεγάλους. Εκτός από τα αθλητικά παπούτσια απαραίτητα θα αποδειχθούν και τα αντηλιακά, τα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου.
Σε περιπτώσεις αλλεργίας των μικρών μας φίλων, παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώσουν την κα. Τάνια
Ο χώρος του πικ νικ,  που απεικονίζεται  στον χάρτη, είναι ενδεικτικός και σας οδηγεί προς το σημείο συνάντησης.  Ο ακριβής χώρος που τελικώς θα καταληφθεί θα εξαρτηθεί από την προσέλευση. «Όλοι οι καλοί χωρούμε» και θα χωριστούμε σε παρέες στα γύρω ξέφωτα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την οικονομική ενίσχυση στην αγορά υλικών κατασκευών, έστω και αν του ζητήθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς και όσους γονείς εθελοντικά προσέφεραν ένα μικρό ποσό για τον ίδιο σκοπό.
Με την καλή διάθεση και τη βοήθεια όλων, θα είναι μια μέρα αξέχαστη για τα παιδιά μας και μια ευχάριστη ανάπαυλα για τους γονείς.
Ερωτήσεις, ιδέες ή προτάσεις  προς βελτίωση είναι πάντα ευπρόσδεκτες !!!
Με εκτίμηση 
Οι σύνδεσμοι τμημάτων:
Α1 Καψή-Πρινέα Μάρω
Α2 Σουρβίνου Νάνσυ
Α3 Γκιουρτζίδης Δημήτρης
Β1 Β2 Β3 Γκιουρτζίδης Δημήτρης
Γ1 Φίλη Ιωάννα
Γ2 Θεοδώρου Τερέζα
Γ3 Κάιντα Βίκυ
Δ1-Δ2-Δ3 Γράβαρης Γιώργος
Ε & ΣΤ Ρωσσοπούλου Αλίνα .

Νηπιαγωγείο : Κάιντα Βίκυ - Νικολοπούλου Αναστασία